Candida lelki okai

 

Candida lelki okai

Amikor kialakul valamilyen betegség a szervezetünkben és egyre erősebben jelentkeznek a tünetek, akkor általában a tünetek eltüntetésével foglalkozunk. Sajnos gyakran nem vem veszünk arról tudomást, hogy nem a tünetek okozzák a betegséget, hanem a tünet az már egy létező problémának a megnyílvánulása testi szinten. Viszont érdemes lenne feltenni a kérdést! Ezek a tünetek milyen betegségre vezethetők vissza? Vajon miért keletkezett a betegség?  Mik lehetnek a lelki okai az adott betegségnek, legyen az a candida, vagy bármilyen más betegség. Ma már egyre szélesebb körben vallják és ismerik el, hogy nagy valószínűséggel a betegségeknek lelki okai vanmnak. Ez valószínűleg a candida esetében sincs másképp és a candida kialakulásának is lehetséges, hogy lelki okai vannak. Minden ember egyedi, ezért egyénenként eltérő a megoldáshoz vezető út. Az azonban biztos, hogy a lelki blokkok gátolják a gyógyulást akármilyen betegségről legyen is szó.

A candida lelki okai lehetnek (a teljesség igénye nélkül):

  • a candida lelki oka lehet az a tipikus nézet az „Ej, ráérünk arra még” halogatás, amely érzésre az illető sajátjaként tekint.
  • A candida elszaporodása szorosan összeköthető a nehézfémekkel, ezért a candida lelki okai lehetnek még a neheztelés, megbántódás, sértődés érzések. Ezek az érzések megjelenhetnek önmagunkkal szemben, szülőkkel, barátokkal, a társsal szemben és a körülöttünk lévő emberekkel szemben.

A candida lelki okai a hüvely kapcsán: a hüvely az odaadás és élvezet helye

  • a szexuális partner kiválasztása körüli konfliktus;
  • harc a partnerrel az intimitás területén;
  • a legintimebb terület hiányt szenved életerőben, nem vigyázunk rá elég éberen;
  • az altest (a tudattalan) kapuinak lezárása;
  • szerelem nélküli szexualitás;

Kivonat a következőből: Rüdiger Dahlke. A betegség, mint szimbólum

A candida lelki okai a következők lehetnek még:

Lét féltése, prüdség, érzelmek kihűlése, élet féltése, gondok a gyerekkel, gátlás miatti aléltság, társadalmi normakövetés miatti szorongás, tudatalatti erőszakos gyűlölet, hitetlenség tévhite miatti gátlás, hiányosság miatti szorongás, önromboló mentális tevékenység, bigottság, tudatalatti szellemi ziláltság, egyéni fejlődés hiánya, kényszerítő körülmény, eltakart igazság

A candida lelki okainak felkutatása

Honnan lehet tudni azt, hogy mik lehetnek a candida lelki okai? A fent leírt okok bármelyike lehetséges. Az is előfordulhat, hogy több oka van, viszont az is lehet, hogy egy sem. Hiszen nem vagyunk egyformák. Mindenkinél egyéni vizsgálatot igényel az, hogy milyen lelki okra vezethető vissza a candida okozta probléma. Külömböző módszerek léteznek a candida lelki okainak felkutatására, pl.: Test-Lélek Gyógyítás, ThetaHealing, Access Bars, Hellinger féle csaldállítás, kineziológia, stb… Ezek a módszerek nem csak a candida lelki okainak feltárásában segítenek, hanem ezzel egy időben a gyógyulást is elősegítheik.

Melyik módszer a legalkalmasabb a candida lelki okainak feltárására?

Egyénenként eltérő, hogy kinek melyik módszer való. Nincs jobb vagy rosszabb technika. Azt a mószert érdemes választani, ami szimpatikusnak tűnik és azt a terapeutát, aki szimpatikus. A candida lelki okainak felkutatására valamennyi módszer alkalmas. Éppen ezért, amelyik többször “szembejön velünk”, valószínüleg azt érdemes válsztani.

Kérlek engedd meg nekem, hogy néhány napot kérjek a válaszra. Fontos nekem, hogy minden levél valóban személyes válasz legyen, így néha beletelik néhány napba, míg minden levélre válaszolok. Ha esetleg nem érkezne válasz belátható időn belül, akkor küldj egy email az info@velemkonnyebb.hu email címre.

Szerző: Szabóné Plástyik Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .